Skip to content

Dronning i eget liv - Kvindegruppe

Savner du at føle dig mere fri og levende kvinde!

Gennem mit liv har jeg levet i mange forskellige miljøer. Jeg er opvokset på landet i en business familie, dannet par med en blød og kærlig mand gennem knap 20 år, der dog valgte at rejse kort efter vi blev en familie på 4. Jeg har boet i 3 forskellige lande og arbejdet med både velhavende familier i private sammenhænge og bandemiljøer i kommunalt regi.
Jeg har mødt og snakket med mange meget forskellige mennesker og heldigvis erfaret at fordomme sjældent har hold i virkeligheden. Men de former os.

"Kæmper du med ikke helt at leve op til din egen forestilling af, hvordan du skal være som mor og kvinde?"

Jeg er optaget af vores forestillinger om at være mand og kvinde. Erfaret at mænd ofte dominerer i den ydre verden uden for familien mens kvinderne ofte dominerer i den indre og derhjemme.

Jeg tror på at ligeværdighed mellem os mennesker er helt essentielt for at vi trives – inden for familien og uden for familien. Når vi ikke føler os ligeværdige, begynder vi at dominere i nogle dele af livet og forsvinder måske lidt i andre dele. Jeg ser hvordan vi kvinder kæmper flere kampe når vi bliver mødre, fordi vi kæmper for at holde skansen på vores arbejde, tager et kæmpe ansvar ind i familien, samtidig med, at vi gerne vil være glade og friske og helst blive ved med at ligne en på 25 år.

I denne umulige kamp oplever jeg mange kvinder blive lidt styrende i familielivet, have sværere ved at rumme andre, sig selv og deres børn og måske endda have længere perioder med dårligt humør.

Længes du efter at mærke din egen sensualitet?

I denne kvindegruppe vil vi arbejde med meditation der fremmer rummelighed og livsglæde. Vi vil lave terapeutiske øvelser på gruppe niveau (ikke privat terapi) der styrker vores selvværd – som dem vi er. Gennem bevægelse træner vi de kvindelige og mandlige arketypiske positive og negative sider. Vi vil bevæge os gennem vores grundfølelser (sorg, vrede, glæde) med musik. Øve at være dronning i eget liv, føle os sexede, være bløde, følende og vilde. Sådan øver vi at mærke os selv, den anden og alt sammen med et glimt i øjet.

Tid og sted: Lørdag i ulige uger kl 11-12 i Aarhus Pris: 300 kr. pr. gang

foraeldrerådgivning

Oplever du at du i familien sidder fast i en rolle som du egentligt er ved at være træt af, men ikke helt ved hvordan du slipper ud af?